Vuokraa vene Kotkasta kipparilla tai ilman
Veneen vuokraus, Kotka - Otter's Rental Company

Vuokraa vene Kotkasta - kuljettajalla tai ilman

Haluaisitko retkeillä Itäisen Suomenlahden kansallispuistossa tai hoitaa työtehtäviä saaristossa? Siinä tapauksessa Saukolla on sinulle erinomainen vaihtoehto. Veneen vuokraus Kotkassa on vihdoin helppoa ja edullista!

Arronet 23,5 cc on ruotsalaisvalmisteinen, ammattikäyttöön suunniteltu 7,3 m pitkä alumiinivene. Se on kokoisekseen erittäin merikelpoinen ja turvallinen. Vene on varustettu 200-hevosvoimaisella perämoottorilla sekä keulapotkurilla. Vene on rekisteröity 7 henkilölle, joista lämmittimellä varustettuun matkustamoon mahtuu hyvin 4 aikuista.

Ympärikäveltävyytensä ja hyvän näkyvyyden ansiosta vene on turvallinen ja helppo operoida rantautuessa. Alumiininen runko ei myöskään ole altis naarmuille. Veneen runko onkin täynnä pieniä muovipalloja, joten vene ei uppoa, vaikka se täyttyisi vedellä.

Kumijaloilla irti rungosta oleva matkustamo on erittäin hiljainen ja mukava. Matkustamo on varustettu isoilla liukuovilla ja kattoluukulla.

Veneen varusteisiin kuuluu kaikki lain mukaiset varusteet sekä kiinnittymiseen ja ankkurointiin vaadittavat välineet. Myös pelastusliivit kaikille matkustajille kuuluu veneen varusteisiin.

Veneen vuokraus ilman kuljettajaa

Vuokrattava vene luovutetaan Kotkan Sapokasta, Merisydän Cafén aukioloaikojen puitteissa. Ennen vesille lähtöä pidetään pieni juttutuokio turvallisuudesta sekä perehdytetään veneen hallintalaitteisiin.

Edellytämme veneen vuokraajalta aikaisempaa veneilykokemusta meriolosuhteissa. Veneen vuokraajana ja kuljettajana voi toimia vain 25 vuotta täyttänyt henkilö.

Vene luovutetaan polttoainetankki täynnä ja palautetaan tankattuna vuokraajan toimesta.

Hinnoittelu
Ekat kolme tuntia 160 €, seuraavat tunnit 40 €
Vuorokausi 250 €

Taksivene Kotka – vuokraaminen kuljettajan kanssa

Voit vuokrata veneen myös kipparin kanssa! Saat kippariksi vaatimusten mukaisen vuokraveneen kuljettajankirjan omaavan kapteenin. Järjestämme henkilöiden ja tavaroiden kuljetuksia Kotkan, Haminan ja Pyhtään saaristossa. Oli kyse sitten vapaa-ajan vietosta tai työtehtävistä. 

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme palvella: laatikko@otters.fi.

Vinkit veneilyyn

Vuokraa nyt

Varauskalenteristamme näet helposti hinnat ja saatavuuden. Vuokrasopimuksen teet digitaalisella allekirjoituksella ja maksun hoidat tietenkin verkkomaksulla.