fbpx
Vuokraa vene Kotkasta kipparilla tai ilman
Veneen vuokraus, Kotka - Otter's Rental Company

Vuokraa vene Kotkasta - kuljettajalla tai ilman

Haluaisitko retkeillä Itäisen Suomenlahden kansallispuistossa tai hoitaa työtehtäviä saaristossa? Siinä tapauksessa Saukolla on sinulle erinomainen alus vuokrattavaksi. Voit vuokrata veneen myös kipparilla, mikäli haluat saaristoon ilman paluulippua.

Otter’sin vuokraveneellä pääset viettämään ikimuistoisia kesäpäiviä merelle ja saaristoon puolison, perheen tai vaikka kaveriporukan kesken. Veneen vuokraus onnistuu myös helposti tavaran roudaamiseen mökille, mikäli kuljetettavaa rompetta on enemmän kuin tarpeeksi. Saukon vuokraveneellä pääset kulkemaan merellä ja saaristossa omien aikataulujesi mukaan!

Merikelpoinen vuokravene Sapokasta

Veneen vuokraus ilman kuljettajaa

Vuokrattava vene luovutetaan Kotkan Sapokasta. Ennen vesille lähtöä pidetään pieni juttutuokio turvallisuudesta sekä perehdytetään veneen hallintalaitteisiin.

Edellytämme veneen vuokraajalta aikaisempaa veneilykokemusta meriolosuhteissa. Veneen vuokraajana ja kuljettajana voi toimia vain 25 vuotta täyttänyt henkilö.

Vene luovutetaan polttoainetankki täynnä ja palautetaan tankattuna täyteen vuokraajan toimesta. Vuokrausaika veneille on klo 9-20.

Hinnoittelu
Kauden 2024 veneet ja hinnat julkaistaan keväällä 🙂

In order to make sure that the safety instructions and the renter’s responsibilities are understood, we only hand over the boats to people who speak Finnish.

Venekuljetus Kotkasta – vuokraa vene kuljettajalla

Voit vuokrata veneen myös kipparin kanssa! Saat kippariksi vaatimusten mukaisen vuokraveneen kuljettajankirjan omaavan kapteenin. Järjestämme kuljetuksia Kotkan, Haminan ja Pyhtään saaristossa, oli kyse sitten vapaa-ajan vietosta tai työtehtävistä. 

Vinkit veneilyyn

Vuokraa nyt

Varauskalenteristamme näet helposti hinnat ja saatavuuden. Vuokrasopimuksen teet digitaalisella allekirjoituksella ja maksun hoidat tietenkin verkkomaksulla.