fbpx
Otter's Rental Company, vesijettien, sähköpyörien ja SUP-lautojen vuokraus, Kotka

Vuokravempeleet

Saukolta löytyy Kotkan helpoin sähkömaastopyörien, vesijettien ja SUP-lautojen vuokraus. Tutustu Otter’sin tarjontaan ja varaa haluamasi vuokraväline helposti varauskalenterin kautta.

Why rent from others when you can rent from Otter’s.

Sähkömaastopyörän ja sähköpyörän vuokraus Kotkassa - Otter's Rental Company

Sähköpyörät

Pyörävuokraus Kotkassa ei ole koskaan ollut yhtä hauskaa ja helppoa! Otter’sin sähkömaastopyörät ovat uusia, laadukkailla osilla varustettuja laatumerkkejä. Pyörän vuokraus onnistuu käden käänteessä ja tarvittaessa myös toimitamme pyörän sinulle!

vuokraa vesijetit Kotkasta

Vesijetit

Ihan törkeän hauskaa! Uusilla tehokkailla, 3-paikkaisilla vesijeteillä tutustut ympäröivään saaristoon vaikka isommallakin porukalla. Perehdytämme käyttöön ja opastamme oikeaan suuntaan.

vuokraa SUP-laudat Kotkasta

SUP-laudat

Stand Up Paddle, eli niin kuin seiso ja lapioi. Tukevat lautamme sopivat mainiosti niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmalle suppailijallekin. Saukon suppailureitti kulkee Kymijoen kauniissa maisemissa.

Kayak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veneen vuokraus, Kotka - Otter's Rental Company

Venevuokraus

Kiinnostaisiko kesäinen veneretki Itäisen Suomenlahden kansallispuistossa? Vai pitäisikö päästä hoitamaan työtehtäviä saaristossa? Saukolta voit nyt vuokrata veneen joko kuljettajalla tai ilman! Perehdytämme veneen käyttöön ennen ankkureiden nostoa. Veneen vuokraajana ja kuljettajana voi toimia vain 25 vuotta täyttänyt henkilö.

Vuokraa nyt

Varauskalenteristamme näet helposti hinnat ja saatavuuden. Vuokrasopimuksen teet digitaalisella allekirjoituksella ja maksun hoidat tietenkin verkkomaksulla.