You break it - you pay it!

Vesijetit

Vesijetillä ajaminen on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea todella hauskaa! Ennen ilonpitoon ryhtymistä, sinun tulee lukea ja hyväksyä vuokraehtomme. Ehdoissa sinulle kerrotaan vakuutusturvastasi sekä vuokraajan ja kuljettajien vastuista. (Ei kumminkaan tarvitse pelästyä, ehdoissamme ei ole mitään saukkoa haudattuna.)

Haluamme aivan aluksi takoa päähäsi neljä tärkeintä asiaa:

#1

Ainahan nyt yhden bissen voi ottaa? – Ei voi! Vesijetin ajaminen vaatii tarkkaavaisuutta ja hyvää reagointikykyä. Vähäinenkin päihtymystila kasvattaa onnettomuusriskiä merkittävästi. Vakuutus ei myöskään korvaa päihtyneen kuljettajan aikaansaamaa onnettomuutta.

vuokraa vesijetit kotkasta
vuokraa vesijetit Kotkasta

#2

Pelkkä vesi tuntuu aivan #&@!#% kovalta kun sinne lentää 100 kilometrin tuntinopeudella. Kiveen tai toiseen alukseen törmäämisen tunnelmia ei varmaankaan tarvitse eritellä

Hölmöilemällä voit siis satuttaa itsesi tai päätyä kokonaan kalan ruoaksi. Älä hölmöile.

#3

Jos aiheutat välinpitämättömällä toiminnalla vesijetin vahingoittumisen, koituu siitä meille korjauskustannuksia sekä tulonmenetyksiä seisonta-ajalta. Perimme tarvittaessa nämä ylimääräiset kustannukset sinulta vuokra- ja vakuutusehtojemme mukaisesti. 

Helpoiten joudut maksumieheksi tai -naiseksi, kun käynnistät vesijetin moottorin liian matalassa vedessä. Vesijetti tarvitsee riittävästi vettä alleen, jottei turbiiniin mene hiekkaa tai muuta rojua.

vuokraa vesijetit Kotkasta
vuokraa vesijetit Kotkasta

#4

Noudata nopeusrajoituksia äläkä tee aaltoja satama-altaassa. Osaa ihmisistä kiukuttaa pelkkä vesijetin näkeminenkin, joten älä anna heille aihetta pilata päivääsi. Vesiliikennettä valvotaan myös aktiivisesti, ja ylinopeus tulee kuljettajalle erittäin kalliiksi.

Vesijetin vuokraajan ja kuljettajan tulee olla yli 20 -vuotias.

Yleiset vuokrausehdot