Vuokraa sähkömaastopyörät Kotka

Vuokraa sähköpyörät Kotkasta

Kotkan ympäristössä on loistavat pyöräilyreitit, joita riittää kilometritolkulla upeista merimaisemista rauhallisille jokirannoille. Enää ei pyöristäkään ole pulaa, sillä Saukolta löytyy Kotkan paras pyörävuokraus! Homma sujuu helposti netissä ja pääset nopeasti nauttimaan maisemista pyörän selässä.

Vuokrattavat sähkömaastopyörämme ovat uusia, laadukkailla osilla varustettuja laatumerkkejä. Tarjolla on mm. Fantic, Cube ja Specialized -sähkömaastopyöriä. Kaikki pyörät ovat L -kokoisia ja soveltuvat säädettävän satulahissin ansiosta hyvin noin 170-190cm pitkille henkilöille. Pyynnöstä voimme järjestää myös pienempiä, M -kokoisia pyöriä.

Pyörän vuokraus käsittää myös hyödylliset tarvikkeet. Mukaan pyöräilyreissulle tulee tietenkin kypärä, työkalusarja ja pieni käsipumppu sekä tarvittaessa myös lukko ja valot. 

Sähköpyörät luovutetaan Aittakorven toimipisteestämme tai voimme lisämaksusta toimittaa pyörät haluamaasi osoitteeseen Kotkan alueella. Voit myös ottaa pyörät mukaasi pakun kyytiin ja kiikuttaa ne itse sopivaan paikkaan.

Otter’silla sähköpyörien vuokraus onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta. Vuokrauksen voi myös siirtää sateen vuoksi veloituksetta seuraavaan sopivaan hetkeen.

Hinnoittelu kaikille pyörille:
Ensimmäiset 5 tuntia 70 €, seuraavat tunnit 10 €
Vuorokausi 100 €
Kuljetus haluttuun paikkaan? Pyydä tarjous.

Maanantai–torstai -20 %

Sähköpyörien lataus

Luovutamme sähköpyörät täyteen ladattuina. Jos haluat vuokrata sähkömaastopyörän pidemmäksi ajaksi, niin tarvittaessa saat mukaasi laturin. Huomioithan kuitenkin, että sähköpyörän lataaminen tyhjästä täyteen kestää useita tunteja.

Meille pyörän voi kuitenkin palauttaa vaikka akku tyhjänä, joten latauksesta ei tarvitse ottaa stressiä!

Ekaa kertaa sähköpyörän selässä?

Sähköpyörällä ajettaessa on hyvä muistaa, että pyörän sähköinen avustus on rajoitettu 25 km/h, minkä jälkeen lisävauhti tuotetaan pelkästään omin lihasvoimin.

Vinkit

Vuokraa nyt

Varauskalenteristamme näet helposti hinnat ja saatavuuden. Vuokrasopimuksen teet digitaalisella allekirjoituksella ja maksun hoidat tietenkin verkkomaksulla.