Vuokraa sähkömaastopyörät Kotka

Vuokraa sähköpyörät Kotkasta

Kotkan ympäristössä on loistavat pyöräilyreitit, joita riittää kilometritolkulla upeista merimaisemista rauhallisille jokirannoille.

Sähköpyörämme ovat uusia, laadukkailla osilla varustettuja laatumerkkejä. Tarjolla on mm. Fantic, Cube ja Specialized -sähkömaastopyöriä. Pyörät ovat lähtökohtaisesti L-kokoisia miesten pyöriä, mutta pyynnöstä voimme vuokrata myös pienempiä pyöriä.

Mukaan pyöräilyreissulle tulee tietenkin kypärä, työkalusarja ja pieni käsipumppu sekä tarvittaessa myös lukko sekä valot. 

Pyörät luovutetaan Aittakorven toimipisteestämme tai voimme lisämaksusta toimittaa pyörät haluamaasi osoitteeseen Kotkan alueella.

Otter’silla sähköpyörien vuokraus onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta.

Hinnoittelu kaikille pyörille:
Ensimmäiset 4 tuntia 60 €, seuraavat 10 €
Vuorokausi 100 €
Kuljetus haluttuun paikkaan? Pyydä tarjous.

Maanantai–torstai -20 %

Sähköpyörien lataus

Luovutamme sähköpyörät täyteen ladattuina. Jos haluat vuokrata sähkömaastopyörän pidemmäksi ajaksi, niin tarvittaessa saat mukaasi laturin. Huomioithan kuitenkin, että sähköpyörän lataaminen tyhjästä täyteen kestää useita tunteja.

Meille pyörän voi kuitenkin palauttaa vaikka akku tyhjänä, joten latauksesta ei tarvitse ottaa stressiä!

Ekaa kertaa sähköpyörän selässä?

Sähköpyörällä ajettaessa on hyvä muistaa, että pyörän sähköinen avustus on rajoitettu 25 km/h, minkä jälkeen lisävauhti tuotetaan pelkästään omin lihasvoimin.

Vinkit

Kotkan Kaupungin sivuilta löytyy kattavasti tietoa pyöräilyreiteistä:

https://www.kotka.fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikkuminen/pyorailyreitit/

Vuokraa nyt

Varauskalenteristamme näet helposti hinnat ja saatavuuden. Vuokrasopimuksen teet digitaalisella allekirjoituksella ja maksun hoidat tietenkin verkkomaksulla.