fbpx
Sähkömaastopyörän ja sähköpyörän vuokraus Kotkassa - Otter's Rental Company

Vuokraa sähköpyörät Kotkasta

Kotkan ympäristössä on loistavat pyöräilyreitit, joita riittää kilometritolkulla upeista merimaisemista rauhallisille jokirannoille. Enää ei pyöristäkään ole pulaa, sillä Saukolta löytyy paras sähköpyörän vuokraus Kotkassa! Homma hoituu helposti netissä ja pääset nopeasti nauttimaan maisemista sähkömaastopyörän selässä. Sähköpyörän vuokraus Kotkassa ei ole koskaan ollut näin sujuvaa!

Otter’sin pyörävuokraus hoituu helposti ja nopeasti netin kautta. Sähköpyörät luovutetaan Kotkan Kaukolasta, josta lähtee paikkakunnan parhaat reitit.

Otter'sin uudenkarheat sähkömaastopyörät

Vuokrattavat sähkömaastopyörämme ovat uusia, laadukkailla osilla varustettuja laatumerkkejä. Kaikki pyörät ovat L-kokoisia ja soveltuvat säädettävän satulahissin ansiosta hyvin eri pituisille henkilöille.

Pyörän vuokraus käsittää myös hyödylliset tarvikkeet. Mukaan pyöräilyreissulle tulee tietenkin kypärä, työkalusarja ja pieni käsipumppu sekä tarvittaessa myös lukko ja valot. Täysjousitetuissa pyörissä on myös teline omalle juomapullolle.

Vuokrausaika klo 8-20. Pyörän vuokrauksen voi tarvittaessa siirtää sateen vuoksi veloituksetta seuraavaan sopivaan hetkeen.

Hinnoittelu kaikille pyörille: 70€/päivä

Sähköpyörien lataus

Luovutamme sähköpyörät täyteen ladattuina. Jos haluat vuokrata sähkömaastopyörän pidemmäksi ajaksi, niin tarvittaessa saat mukaasi laturin. Huomioithan kuitenkin, että sähköpyörän lataaminen tyhjästä täyteen kestää useita tunteja.

Meille pyörän voi kuitenkin palauttaa vaikka akku tyhjänä, joten latauksesta ei tarvitse ottaa stressiä!

Ekaa kertaa sähköpyörän selässä?

Sähköpyörällä ajettaessa on hyvä muistaa, että pyörän sähköinen avustus on rajoitettu 25 km/h, minkä jälkeen lisävauhti tuotetaan pelkästään omin lihasvoimin.

Vinkit pyöräilyyn

Vuokraa nyt

Varauskalenteristamme näet helposti hinnat ja saatavuuden. Vuokrasopimuksen teet digitaalisella allekirjoituksella ja maksun hoidat tietenkin verkkomaksulla.